Tvillingerne

Element – Luft
Dynamik – Bevægelig
Polaritet – Aktiv, udadvendt, yang, maskulin
Hersker – Merkur
Periode – 21. maj – 22. juni

Bevægelig Luft – der er en letfodet fremdrift i dette tegn, der opstøver nyheder og gode historier. Tvillingerne skriver, taler, performer og deler viden. Der er altid en afsender og en modtager, der er altid to.

Tvillingefødte har ry for at være meget snakkende, flagrende, overfladiske. Det er et socialt tegn og derfor vil de oftest opsøge andre mennesker og steder de kan lade sig inspirere af – og påvirke. De kan let rumme og forholde sig til mange mennesker som undervisere, talere, studieværter, journalister, skribenter og forfattere, alt efter hvor stærkt tegnet er repræsenteret i horoskopet.

Tvillingerne samler på information hele tiden. Det kan være bøger (som de aldrig læser fordi de hurtigt er videre) eller de søger videre på information de får gennem reklamer, varedeklarationer, opskrifter, virkningen af atomkraft, lægehåndbøger. De er eksperter i informationssøgning, men igen – de er hurtigt videre til det næste, så meget af det indsamlede let bliver glemt igen… eller givet videre til andre. Hører vi her en cand.scient.bibl.? Bibliotekaren der kan fremfinde alverdens ting fra arkiverne og internettet.

Tvillingerne er et dobbelttegn. Der er altid to eller der er altid en afsender og en modtager. De er verdens paraboler, der opfanger hvad der foregår og sender det videre i ny form.