Lyt til stilheden og Månen

Den 26. februar 2017 ca. kl. 16 er der igen nymåne – i 8 grader i Fiskenes tegn. Det er lige i nærheden af den sydlige måneknude – en delvis solformørkelse, synlig i det sydlige Amerika og Afrika.

Fiskene er zodiakens sidste tegn, før Solen atter går over forårspunktet og ind i Vædderen den 20. marts.  Nymånen i Fiskene maner til at se reflekterende indad, gå i dialog med de usynlige, men mærkbare, kræfter i sindet og sjælen. Hvad foregår der i dit liv i denne tid? Hvad har du brug for at slippe fra fortiden – og slippe ind for fremtiden?

Nymånen ligger tilmed klos op ad Neptun, som kan betyde kaos og forvirring, at forblændes –  men også større klarhed, når først tågen letter. Disse dage er velegnede til at være alene og mærke sig selv.  Det er tid for afslutninger og nye begyndelser. I det store som i det små. Sensitiviteten kan være høj, støj og stress føles mere belastende end normalt. Det går over.

Ryd kalenderen, gå offline, sluk telefonen. Lyt til stilheden og Månen, når den går bagom jorden i sin dans med Solen, inden den igen dukker frem af mørket.

God weekend.